Bardzo dobry 7,9
na podstawie 3649 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3649 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Mun – Singapur
Podróż w większej grupie
Rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location
The family room is spacious. Very good location. A short walk to yau ma tei mtr, 7-11 and eateries. Please consider to install a soap holder in the shower.
Data recenzji: 19 września 2016

Famela – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
T'was goood! 👌🏻👍🏻👍🏻
5s
Data recenzji: 16 września 2016

Chan – Hongkong
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good location, good for shoppings and close to train station
Close to MTR stop. Clean room and quiet environment
Data recenzji: 14 września 2016

Chan – Hongkong
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good location, good for shoppings and close to train station
close to MTR, clean room and quiet environment.
Data recenzji: 14 września 2016

Kim – Kanada
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
old tired hotel
dissapointing
Data recenzji: 13 września 2016

Yuk – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
social visit
Sure will stay again
Data recenzji: 12 września 2016

Connie – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location
Recommended. Good location - 3 to 5 min walk to MTR Yau Ma Tei, access by airport bus A21.
Data recenzji: 08 września 2016

Connie – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location, Big room, Big Toilet.
Good location, 3-5 min walk to MTR station and easy access by airport bus A21. Recommended for family with kids
Data recenzji: 08 września 2016

Liying – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice hotel
Situated slightly off the busy Nathan road, the size of the rooms for this hotel is pretty big and comfortable. There's a fridge provided in the room, which came in very handy during the hot summer and we could buy our own beverages to chill. =) Overall, it was a pleasant stay and would highly recommend this hotel for travellers to Hong Kong.
Data recenzji: 03 września 2016

Elaine – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
BED BUGS!!
This is the worst hotel that i ever stayed in! Stayed here for 5 days 4 nights and the first 2 nights was just satisfactory and they did change the towels, cleaned the bathroom ( but still got yellowish stain at it )and rubbish bin. one thing i am sure was they did not changed the bedsheet but i did not complaint as we are too tired after a long day outing in HK. nightmare begin when i saw red dots start to appear on my leg, but i didnt take it seriously as i thought is was just mosquito bites. it getting worse in my last 2 days in HK and it appear bigger and swollen. went back to my country to see doctor and says it was bitten by bed bug. the scars still remain on my legs till now. please think twice before book this hotel as i am one of the unfortunate who encounter this awful experience. would never book this hotel ever again. Please do something to upgrade your cleanliness services.
Data recenzji: 26 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: