Bardzo dobry 7,6
na podstawie 673 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 673 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 7,0
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 7,8
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,0
Sortuj wg

Léa – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Very good
Very good accomodation
Data recenzji: 24 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shu – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Not bad
Not bad
Data recenzji: 13 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

zhang – Chiny
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
good!
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Data recenzji: 27 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maria – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Feels like you're home!
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Data recenzji: 27 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maria – Chile
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Love the enviroment, all the staff was very kind
Staff, pool, rooms, food
Great
Data recenzji: 02 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Johan – Holandia
Podróże służbowe
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good hotel for a cheap price
Just very satisfied about the hotel and it s price
Data recenzji: 27 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

karen – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Nice pool but does need an update
pool, shuttle bus, staff
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Data recenzji: 18 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Morgan – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Great Value
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Data recenzji: 16 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shu – Malezja
Podróże z partnerem
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Friendly staff
Friendly staff
Not bad
Data recenzji: 12 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joanna – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Your Home away from Home
Comfortable, Location, Great Value
I thought I'd try a different place so I went next door to Agung Raka- terrible mistake! Wish I'd stayed at Casa Ganesha. Much more value at Casa Ganesha! Friendlier staff, better room. Great breakfast if you love me pancakes ;)
Data recenzji: 11 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: