Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 804 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,1
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,8
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,1
Sortuj wg

Pey – Malezja
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good
Great
Data recenzji: 05 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Senthil – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent
Really good choice to be in Hong Kong. We loved chi 138
Data recenzji: 04 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wai – Hongkong
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Celebrated our wedding anniversary here
Three years ago, I proposed to my wife on the rooftop of this hotel. They were incredibly accommodating back then. Seemed only appropriate to celebrate our first wedding anniversary here as well.
Data recenzji: 30 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Li-Chun – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
good
good location
Data recenzji: 25 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sophia – Chiny
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Clean
Spacious
Data recenzji: 10 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ELVIE – Filipiny
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Expensive and no services
Nice view over the Harbour, large rooms but thats all! Location is difficult to reach and the staff is not helpfull getting a taxi, to have a tub you must book a Superior high floor room. The location is far from the Island center no shuttle available, very expensive for the little you get!
Data recenzji: 08 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ELVIE – Filipiny
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Expensive for what it is
Rooms are well equiped, nice view of the Harbour, but no bath tub just shower, rooms with tub much more expensive, price is not justified, location is far from center of Island and its difficult to get a taxi, reception staff is not very helpfull!
Data recenzji: 08 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Philip – Wielka Brytania
Podróżujący służbowo
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Great views
Excellent views over the harbour, very quiet, close to Tram line
Data recenzji: 26 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Qiang – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good location, great view, useful facilities
I enjoyed the stay at this place. It's close to the metro, trams and buses. A few good and cheap local restaurants within walking distance too. The view from the room is good too if you get the ones at higher floors which we haven't. The suite is very spacious compared to usual hotel rooms in the centre of Hong Kong. It is also very secure with the card access to the building and the floor through the lifts. However I notice it can be expensive if you don't get the deal or book very early.
Data recenzji: 20 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ho – Hongkong
Podróż z partnerem
Apartament z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great View
The Harbour View is great!!
Data recenzji: 10 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: