Zarezerwuj teraz: China Palace Hotel

Bardzo dobry
Na podstawie 57 recenzjiSprawdź opinię gości
7,5
/
10

Reviews of Recenzje na temat China Palace Hotel from real guests

Według zweryfikowanych użytkowników Agoda
Recenzje – Agoda (57)
7,5
/
10
Bardzo dobry
Warunki w obiekcie / Czystość7,7
Udogodnienia7,4
Lokalizacja7,9
Jakość pokoju i komfort7,7
Obsługa7,2
Wart swojej ceny7,4
Wszystkie języki
Każdy typ podróżujących (57)
Wszystkie typy pokojów
Wyświetlanych zweryfikowanych komentarzy gości: 36
8,0
Wspaniały
motokazu – Japonia
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2012

Great location”

location

This hotel is located in a very convenient location from the center of the city if you look for a reasonable cost to stay. Shops and various types of restaurants and bars are in a walking distance.

Data recenzji: 10 lipca 2012
9,0
Rewelacyjny
Angelita – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: maj 2012

Safe, convenient and reliable”

I like the service. The hotel is always clean, and it is very safe.

I really appreciate the helpfulness of the staff. During my second night there was a knock on my door at 11 pm and the staff returned a memory card which I had unintentionally dropped close to my door. Unknown to the staff, I was already in a panic because the card contained 2 days of camera work that I needed to edit for the following day's presentation. The staff's support enabled me to fulfill my job. I thank her very much.

Data recenzji: 17 maja 2012
7,3
Bardzo dobry
Pavel – Rosja
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2012

Все рядом”

Все нормально

Хороший отель все поблизости, завтраки с утра слабоватые… что не понравилось перед заездом в отель было отправленно письмо что самолет с России прилетает в 2 часа ночи в комментариях к отелю было сказанно чтобы приехала машина и довеезла до отеля, не кто естественно не встретил. Номер был забронирован на 13.09.12 по 16.09.12 повторись самолет прилетел 13.09.12 в 2 часа ночи за что китайцы взяли дополнительную плату за пол ночи 100$ хотя на сайте написанно ранее заселение!!!

Data recenzji: 19 września 2012
9,3
Rewelacyjny
ANTON – Rosja
Indywidualni podróżujący
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2012

Отличное расположение”

Расположение, чистота

Расположение недалеко от метро. В номере интернет только проводной - бесплатный. Завтрак в ресторане 55 юаней(не европейский)

Data recenzji: 03 września 2012
8,0
Wspaniały
xiaochuan – Chiny
Podróżujący służbowo
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2016

很好”

推荐

Data recenzji: 23 października 2016
8,0
Wspaniały
xin – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe dwuosobowy B
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2016

网订不靠谱”

网上订时显示有早餐,订好发现没早餐,在金融区,吃饭不方便

Data recenzji: 06 października 2016
7,2
Bardzo dobry
HAO – Chiny
Indywidualni podróżujący
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016

前台服务不好”

前台服务不好 办理入住办到一半 服务员被个小主管叫去做别的事 把客人推给另一服务台重新办 真的是太差了 。后来大堂经理来说是新员工,谁信?员工是新人,小主管应该是老人吧,有这么办事的么?楼层的服务员服务态度还不错

Data recenzji: 24 sierpnia 2016
8,8
Wspaniały
HAO – Chiny
Indywidualni podróżujący
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016

位置不错”

位置好 性价比一般 金融街周边都贵

Data recenzji: 12 sierpnia 2016
8,8
Wspaniały
hong – Chiny
Podróżujący służbowo
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016

很好”

各方面都不错,地理位置优越,设施服务也满意

Data recenzji: 24 lipca 2016
6,7
Dobry
YAO – Chiny
Podróżujący służbowo
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014

公司出差指定酒店”

地理位置

总体感觉尚可。由于是单位出差,指定这个酒店住宿,因此也没有什么别的选择余地了。不过房间价格还算便宜。

Data recenzji: 31 października 2014
2,3
yansong – Chiny
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014

房间特别宽敞,现代,舒服。”

房间,装修,交通

非常棒,超过我们的想像,价格非常物有所值,紧靠长安街,地铁和公交车很方便,购物去机场都很方便。我们十个人都很满意。

Data recenzji: 14 maja 2014
8,0
Wspaniały
CHUANPENG – Chiny
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2012

位置优越”

价格适中

价格也都不低...房间收拾的挺干净的...服务也很好...当是住的时候是500多价格也比较适中...我感觉这里的的洗手间里面特别的干净......早餐是包含的房费里面的种类比较丰富一些

Data recenzji: 03 lipca 2012
8,3
Wspaniały
Yige – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2011

好酒店但有问题”

地点好, 性价比好

在我入住时, 由于找不到agoda网站, 耽误很长时间, 失望. Anything else is good.

Data recenzji: 03 grudnia 2011
6,3
Dobry
GiSeung – Korea Południowa
Podróżujący służbowo
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2011

호텔은 좋았는데”

서비스가 좋았다

호텔은 전체적으로 좋은 느낌을 받았는데 싱글룸은 호텔에 비해 너무 작은 느낌이 들고,일본의 비지니스호텔보다 조금 큰 느낌이었다. 침대가 작아 조금 불편한 느낌이 들었다. 직원들은 서비스가 좋은 느낌을 받음. 아고다에서 예약한 가격과 중국에서 직접 예약하는 가격이 별 차이가 없었다. 중국에서 예약하는 가격과 아고다에서 예약하는 가격의 차이가 없어 아고다에서의 할인폭을 더 늘리는 노력이 있어야 하지 않을까 생각된다.

Data recenzji: 21 listopada 2011
6,8
Dobry
WAN-CHEN – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016

可以”

交通方便

Data recenzji: 08 sierpnia 2016
7,3
Bardzo dobry
CHUAN-WEN – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Oferta Specjalna – Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu queen-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014

環境清幽,服務人員熱心”

早餐豐富、服務周到、交通便利
Data recenzji: 06 maja 2014