Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 83 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 5,9
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 6,9
  • Komfort pokoju 6,4
  • Obsługa 6,7
  • Wart swojej ceny 6,6
  • Jedzenie/Posiłki 5,6
Sortuj wg

Louisa – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Ok stay, but could be better
view from room, room, and location
The hotel was ok. Though maybe overpriced for the services offered. We were in Airlie for three days and had one of the newly renovated rooms and it was quite nice and it had a lovely ocean view. The hotel has a pretty good location, it is a bit of a walk from the downtown and the harbor, maybe 15 minutes. There is no wifi in the rooms or in the lobby, you ad to sit next to the pool to use it which was rather annoying. The staff at the front desk were not too friendly and while there is a bar there is no restaurant in the hotel, which is fine because there are much better options in town.
Data recenzji: 14 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Grier – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Very ordinary
Heated spa, walking distance to shops
Room wasn't ready for 2pm check in. Front desk was rude and not helpful. The room was below advertised standard, floor was unclean, fridge broken. The air conditioner was so loud no one slept through the night. The entire resort was run down with many items broken. I would suggest, find accommodation elsewhere.
Data recenzji: 31 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

La – Chiny
Podróże grupowe
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Reasonable price for reasonable stay
Affordable price, adorable environment,
Data recenzji: 31 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Garry – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good budget accommodation
The room was clean and tidy, bathroom was renovated nicely and the room overlooked the pool, nice touch!
Data recenzji: 16 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Suzanne – Australia
Podróże służbowe
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Great location
Air con, spacious room, hot shower
Generally run down. Tired furnishings, extra firm bed.
Data recenzji: 06 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nai-Yi – Tajwan
Podróże grupowe
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nice and Clean hotel
swimming pool, budget room, soft bed
Data recenzji: 23 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SHIFAN – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
No one cleaned the room
The massage pool, football match TV, nice senic
We stayed in the hotel for 3 days, but no one ever came to clean our room. Dirty towels were not changed. Rubbish bin was full, but no one cleaned it.
Data recenzji: 08 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ling – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
nice stay
price, location, pool
A good stay.
Data recenzji: 02 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yasmin – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Our room had been forgotten to be cleaned 3nights
Pool
Was nice but we stayed 3 nights and our room was forgotten to be cleaned ! Which was not nice as after the third day there was a lot of rubbish over flowing in the bins but other than that all was good
Data recenzji: 02 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tran – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Avereage
Location, family bedding, wifi in the room eventhrough not advertised
Overall ok however there was ants in the room and bathroom sink was too small
Data recenzji: 23 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: