Coco de Heaven Hotel
Coco de Heaven Hotel
Zobacz wszystkie 32
Pokój Deluxe - Łóżko Coco de Heaven Hotel
Pokój Deluxe - Łóżko
Zobacz wszystkie 32
Widok wnętrza Coco de Heaven Hotel
Widok wnętrza
Zobacz wszystkie 32
Widok wnętrza Coco de Heaven Hotel
Widok wnętrza
Zobacz wszystkie 32
Basen Coco de Heaven Hotel
Basen
Zobacz wszystkie 32
NA MAPIE Coco de Heaven Hotel
NA MAPIE
Bardzo dobry
Lokalizacja
7,0
Zobacz wszystkie 32 Coco de Heaven Hotel
Zobacz wszystkie 32
Usunięto z ulubionych

Coco de Heaven Hotel

Bardzo dobra lokalizacja
Zobacz co jest w pobliżu
Bardzo dobry
Na podstawie 1126 recenzjiSprawdź opinię gości
7,1
  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach

  • klimatyzacja

  • wymiana walut

  • codzienne sprzątanie

Wybór pokojów
Ten obiekt cieszy się dużą popularnością!Ostatnio zarezerwowano 4 godz. temu
Pokój Deluxe (Deluxe)
Pokój Deluxe (Deluxe)
...
  • Widok: Przyroda
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 łóżko dwuosobowe
Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
Pokój Deluxe (Deluxe Room)
Pokój Deluxe (Deluxe Room)
...
    Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
    Room Deluxe
    Room Deluxe
    ...
      Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
      Shared Room Dorm
      Shared Room Dorm
      ...
        Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
        Dwuosobowy Deluxe (Double Deluxe)
        Dwuosobowy Deluxe (Double Deluxe)
        ...
          Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
          Pokój Basic dwuosobowy (Basic Double)
          Pokój Basic dwuosobowy (Basic Double)
          ...
            Wpisz daty, aby zobaczyć ceny
            Masz pytanie do Coco de Heaven Hotel?
            Nawet do 30% zniżki z ofertami dla wtajemniczonych Agoda!

            Po zalogowaniu się możesz zauwazyć niższe ceny!

            Zaloguj się teraz
            Coco de Heaven Hotel – więcej informacji

            Coco de Heaven Hotel – więcej informacji

            Opis

            Pokaż więcej

            Odległość od kluczowych miejsc

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż mniej

            W ofercie

            Pokaż mniej

            Co znajduje się w pobliżu?

            Podane odległości są mierzone w linii prostej. Rzeczywiste odległości mogą być inne.
            Pokaż więcej

            Zasady pobytu gości

            Pokaż więcej

            Użyteczne informacje

            Pokaż więcej

            Ważne powiadomienia

            Pokaż więcej

            Zweryfikowane recenzje od gości

            Recenzje – Agoda (1126)Recenzje – Booking.com (234)
            Warunki w obiekcie / Czystość7,3
            Udogodnienia6,5
            Lokalizacja7,0
            Jakość pokoju i komfort7,2
            Obsługa7,4
            Wart swojej ceny7,9
            Według zweryfikowanych użytkowników Agoda
            Filtruj komentarze od gości wg:
            Język
            English
            Bahasa Indonesia
            简体中文
            日本語
            więcej
            Wyświetlanych zweryfikowanych komentarzy gości: 1030
            12345
            7,6
            Bardzo dobry
            ILONA – Polska
            Rodziny ze starszymi dziećmi
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
            OK na jedną noc.”
            Plusy: bardzo miła i uprzejma obsługa, fajny i czyściutki basenik, hotelik blisko lotniska Denpasar. Minusy: strasznie małe pokoje, nie ma gdzie rozłożyć walizki, brak jakiejkolwiek szafy,. Duszno, słaba klimatyzacja. Średnio czysto. Nie zostałabym tu dłużej niż na jedną noc.
            Data recenzji: 22 sierpnia 2016
            2,0
            Francisca – Indonezja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2018
            Ugly hotel, nothing like heaven at all”
            I didn't have high expectation for low priced hotel, The location is easy to find. room was small and smelly, the drainage of the bathroom is poorly working and as i complaint, the staff promised that someone will come to fix it bu nobody come. The lock card is not working, everytime we go out we have to ask the staff to open the door manually. No soundproof. They said they have cable tv and refrigerator but only local tv and no refrigerator
            Data recenzji: 05 września 2018
            6,0
            Joy – Filipiny
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2018
            Dirty Bathroom ”
            I am very particular with cleanliness and sad to say this hotel didnt passed the standard cleanliness. the curtain shower is so dirty. No toiletries not even a soap. The linen smelly, its like they didnt change it. The water is low and no hot water in bathroom. Smokers are everywhere even besides the pool. The only good thing is about this hotel is the staff and location.
            Data recenzji: 14 sierpnia 2018
            10,0
            Fantastyczny
            miko – Filipiny
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2018
            great!”
            i love the pool! but the toilet not that so clean!!!!
            Data recenzji: 09 sierpnia 2018
            5,6
            Stephen – Indonezja
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2018
            Just a budget hotel”
            Considering the rate, we don't expect too much on this hotel. But somehow, it should provide a better service. The toilet is quite clean, but the shower is rusty and also the towel is not so clean. We book this hotel just for temporary stay as we have a flight schedule at night. So we only spent approx. 2-3 hours here. The location is quite near from the airport.
            Data recenzji: 17 czerwca 2018
            8,0
            Wspaniały
            Tika – Indonezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2017
            Good place, good pool”
            Stay over the night in this hotel. Its near from the airport. If you take motor bike you might need 15 minute to go. Staff ok. Not included breakfast. And really love the pool. For that price, this hotel gave more than my expectation. Refrigerator, AC, shower cold and hot, TV. Perfect.
            Data recenzji: 18 kwietnia 2018
            8,0
            Wspaniały
            JEFFRY – Indonezja
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: luty 2018
            ...”
            ...
            Data recenzji: 03 marca 2018
            8,0
            Wspaniały
            Howard – Indonezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2017
            Always good at CoCo de Heaven”
            Have stayed many times @ Coco de heaven. Always try to make quest feel very welcome. Unfortunately on major highway almost impossible to cross safely Great Pool, good basic Breakfast. Excellent spacious rooms.Good Good
            Data recenzji: 08 stycznia 2018
            8,8
            Wspaniały
            Adi – Indonezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2018
            Good Value”
            Simple hotel, good for short stay..and close to the airport.. Good budget hotel, but cleanlines could be improved. Overall is satisfied to stay here..will comback again if any chance...
            Data recenzji: 06 stycznia 2018
            10,0
            Fantastyczny
            Bravey – Indonezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2017
            good value 4 money!”
            see the title! 😁
            Data recenzji: 04 stycznia 2018
            6,4
            Przyjemny
            Tuti – Indonezja
            Indywidualni podróżujący
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Home sweet home”
            Totally satisfied but little more crowded
            Data recenzji: 04 stycznia 2018
            2,4
            hugues – Francja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Do przyjęcia”
            no wifi in rooms..(maybe for the others??) only noodles for breakfast.; i just didnt like my stay
            Data recenzji: 23 grudnia 2017
            4,4
            Candia – Kanada
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            okay”
            could have been better if they check the ventilation and clean the bathroom thoroughly
            Data recenzji: 20 grudnia 2017
            2,0
            Reiya – Indonezja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2017
            Bad room ever, ”
            When we enter the room, there is no bath room amenities, towel with a lot of spot, lot of dust everywhere, and finally we do early c/o on the same day we arrived, and we return the key, the staff not ask why we early c/o? The staff only said thank you. For the next, please prepare the room properly, we know the price is cheap, but its not good enough for your customer, thank you.
            Data recenzji: 13 grudnia 2017
            9,2
            Fantastyczny
            April – Australia
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            Place is very nice staff are so friendly could not help enough. Very professional. Airport close ”
            Would go to stay again. Area around not very nice but hotel is very nice, around hotel is very local area very busy hard to cross roads Very helpful at booking trips taxis
            Data recenzji: 29 listopada 2017
            7,2
            Bardzo dobry
            inez – Singapur
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            Bardzo dobry”
            no label for shampoo / soap, no toothbrush. but the place is decent since it's near the airport
            Data recenzji: 25 listopada 2017
            8,4
            Wspaniały
            Citra – Indonezja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            very good”
            perfect , good price, good service, overall very good
            Data recenzji: 09 listopada 2017
            10,0
            Fantastyczny
            Klára – Malezja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2017
            very helpful and friendly staff!! :) we were very satisfied with this accommodation”
            very helpful and friendly staff!! :) we were very satisfied with this accommodation
            Data recenzji: 06 listopada 2017
            5,6
            Clara – Indonezja
            Podróż z partnerem
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2017
            Unexpectedly Disappointing”
            This was my second time going to this hotel and I guess I expected too much. My first visit was satisfying. It's clean and quite. My second was to bad that I finally decided to move to another hotel even I've booked for a couple of nights. The room was so dirty, The toilet stinks. The lamp was to dark. The shower was to hot and it didn't work well. They didn't even gave me my welcome drink. They have a kettle inside the room but it's dirty. Mine was awful. It's still have water in it. The wifi was not working at all. Only the location is good because it's so close with the airport so it's quite easy to be reach if you have a late night flight. But I'm sorry, I'm not going back here again unless they fix everything.
            Data recenzji: 04 października 2017
            6,4
            Przyjemny
            Diah – Indonezja
            Rodziny z małymi dziećmi
            Pokój Deluxe
            Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2017
            Not bad”
            Harga murah ya hrus mnerima kekurangan dri hotelnya.
            Data recenzji: 30 września 2017
            12345
            Ten obiekt jest bardzo popularny. Rezerwuj szybko!

            Powrót do wyników wyszukiwania

            Wróć do wyboru pokojów

            |

            Pomiń