Bardzo dobry 7,5
na podstawie 763 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 763 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,4
  • Udogodnienia 7,3
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,6
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

king – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
OLD PLACE NOT TAKEN CARE
old hotel dirty towers brown in colour yet they still use....not for the money you pay
Data recenzji: 22 czerwca 2016

king – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
OLD AND POOR
VERY OLD HOTEL POOR CONDITION NEED TO IMPROVE IMMD
Data recenzji: 22 czerwca 2016

Clint – Indie
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
The place is very near to Patong beach but you nee
Beautiful place...the bathrooms do need to be renovated as all the fittings are old and the same is with the bathtub but other than that it's a beautiful place
Data recenzji: 10 czerwca 2016

walter – Szwajcaria
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good value for money
Comfortably located, nice pool. Great staff. Big room
Data recenzji: 08 czerwca 2016

izzah – Pakistan
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
conference stay
it was good experience to stay here
Data recenzji: 07 czerwca 2016

Arif – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great place to stay...very nice pool... Easy to locate...
I think if the hotel management prepare muslim foods, maybe will more muslim people will stay here...bcoz, all people from any religion can eat muslim food...
Data recenzji: 12 maja 2016

Wilson – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Nice hotel for the budget traveler
Nice location but yet close enough to the nightlife. Lots of explore if you walk towards the seaside, plenty of restuarants, beer bars and massage place.
Data recenzji: 02 maja 2016

feng – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
birthday trip celebration
a bit disappointed with staff service upon arrival. we arrived hotel around 1200noon and requested if can arrange for early check in but been rejected by front counter staffs immediately without offer help like checking if there any room available on that day. Air-cond not cold and checked by house keeping staff, nothing getting better. We also found laundry service for this hotel but when we sending our dirty/ wet clothes to front office, they said they do not provide laundry service and get us send to others shop to wash. It's songkran festival and almost all of our clothes are wet yet we have to purchase new clothes just because hotel not able to provide laundry service as "service /facilities" show in hotel room.
Data recenzji: 20 kwietnia 2016

matthew – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Decent hotel
Nice place to stay in Patong beach area . About 15-20 min walk from bangla road area , so a bit quieter which was nice , decent breakfast included , lovely pool area , would stay here again if in Phuket
Data recenzji: 12 kwietnia 2016

GERLI – Estonia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Loved it!
Great pool, clean rooms and very friendly staff.
Data recenzji: 09 kwietnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: