2015
Wspaniały 8,3
na podstawie 2378 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2376 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,0
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,8
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Peter – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Very good location
Location, shuttle to city, friendly staff
Crimson delivers everything it promises, definitely recommend
Data recenzji: 07 czerwca 2015

Maria – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Willa przy plaży z prywatnym basenem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Overrated
Great service from staff. Food is okay. The beach was a disappointment as I found a plastic nag thrown at sea. I got the villa with private pool/beach front for 21k++ php not value for money
All in all it was still a fantastic time spent quietly on a private villa.
Data recenzji: 04 czerwca 2015

Amy – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Resort Feel
nice facilities, good service, nice staff
Excellent!
Data recenzji: 03 czerwca 2015

Vivian – Brazylia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
We love this hotel!!!
Beautiful garden, great food, friendly staff
It was our second stay at Crimson. We loved it once again, so we are looking forward to a third stay. Beautiful property, very romantic, great entertainment, amazing pool, delicious food...
Data recenzji: 02 czerwca 2015

John – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Willa z prywatnym basenem od strony oceanu
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Villa is nice and cozy for the family
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Data recenzji: 01 czerwca 2015

Thanh – Francja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great stay at Crimson during a weekend end of May
Location, service and overall comfort
Data recenzji: 01 czerwca 2015

Simon – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
5 star
Room, pool, relax
Awesome 2nd time stayed there would do it again, just sit back relax enjoy, enjoy life, enjoy the hotel. Would bring the kids there for sure.
Data recenzji: 27 maja 2015

Tracey – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Awesome service
Staff, pool and gym
I felt it was too far away from restaurants, so had to eat in hotel & expensive Service was excellent Needs to be far more lounges with the amount of people However a great resort if you just want to relax
Data recenzji: 21 maja 2015

Katrina – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
paradise
staff, service, place
Amazing
Data recenzji: 21 maja 2015

ma – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
wonderful stay
staff. room. pool
it was great. we had so much fun. the staff are very friendly and accommodating. beautiful view and lovely beach set up. spacious room and nice infinity pool. enjoyed the resort activities.
Data recenzji: 20 maja 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: