2015
Wspaniały 8,3
na podstawie 2376 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2376 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,0
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,8
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Philip – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Excellent resort with great staff
Friendly staff Great spa Beautiful surroundings
Fantastic stay at Crimson, the Spa was great and the island hopping trip shouldn't be missed!
Data recenzji: 02 lipca 2014

fredrich – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
its really homy..
the food, the rooms,the smiling staff
friendly, rejuvinating, peaceful
Data recenzji: 02 lipca 2014

stein – Norwegia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉
Pool and The staff and The food 👍
Data recenzji: 01 lipca 2014

Paige – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Very good! Excellent service!
Service, atmosphere and rooms
Data recenzji: 01 lipca 2014

Johannes – Austria
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice relaxing on the beach
The beachThe gymThe activities
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..
Data recenzji: 30 czerwca 2014

Luningning – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Superb.
Clean, beautiful, and paradise on earth
It was awesome . I would love to stay again and again .
Data recenzji: 27 czerwca 2014

YONG – Korea Południowa
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
very goooooooooood
swimming, staffs, clean
very goooooooooood
Data recenzji: 26 czerwca 2014

Rosario – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Commendable rooms, good for families with children
rooms, childrens activity and swimming pool
The rooms are always impressive, it is big and can luxuriously accomodate a family with 2 children. The kids have a good time in the swimming pool and activity area.
Data recenzji: 23 czerwca 2014

Gina – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
We had great fun as a family in our vacation.
beach with the activities - island hopping, parasailing, jet ski. Marine life taken cared of so one of the best for snorkeling when you go to the other islands.
Spacious room with nice garden completes the perfect place for a family vacation. Nice pool when you can no longer explore the beach. Go island hopping so you can see the preserved marine life and do snorkeling, diving. We had so much fun and we will do this again as a family.
Data recenzji: 20 czerwca 2014

ELVIRA – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Relaxing
Friendly staff, quiet ambience, spa was great!
Data recenzji: 17 czerwca 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: