2015
Wspaniały 8,3
na podstawie 2378 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2378 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,0
  • Udogodnienia 8,1
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,8
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Vicente – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Excellent and lovely stay
We had a great stay in the hotel. The food was sumptuous, the staff are hospitable and accomodating. Indeed it was lovely resort
Data recenzji: 02 maja 2016

oliver – Niemcy
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Not 5 star service
Check in not right room. All over staff not well trained. Not 5 star.
Data recenzji: 01 maja 2016

Sharon – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Garden
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good resort for the family
Good resort for the family as they have activities for kids. And the beach is also beautiful.
Data recenzji: 30 kwietnia 2016

Anthony – Australia
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Ridiculous expensive 120 peso water
I stayed here many times but not recent, the ocean swimming area much smaller and no fish like before , i paid here on agoda with breakfast included and then they wanted to charge us 2500 peso for breakfast, once showing them that i had paid on the app and they saw i had paid for breakfast package they still wouldn't honor it
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Hwisun – Korea Południowa
Podróże grupowe
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great
Goooood
Data recenzji: 28 kwietnia 2016

Michael – Kanada
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Everything was great about the Crimson Resort. But
We'll be back, for sure!
Data recenzji: 25 kwietnia 2016

Brendan – Irlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good food and great staff
Value for the money
Data recenzji: 25 kwietnia 2016

yeh – Tajwan
Podróże z partnerem
Willa przy plaży z prywatnym basenem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Pretty nice villa.
Pretty nice villa but little bit expensive.
Data recenzji: 24 kwietnia 2016

DongHwan – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Willa prywatna z basenem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast except Tempo
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Data recenzji: 24 kwietnia 2016

Michael – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z ogrodem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
a bit disappointed for the price we paid
I expected too much of Crimson. First, the location is far from anything else. It is not easy to get a taxi from this place. Second, requesting anything from the front desk takes forever. I personally called six times just to get what we needed. Third, the buffet is overpriced with only limited options available. lastly, it is a long walk from your suite to the pools. Would not stay here again while in Cebu.
Data recenzji: 13 kwietnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: