Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 1364 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,9
  • Udogodnienia 6,6
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 7,3
  • Ocena personelu 7,3
  • Wart swojej ceny 7,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Giselle – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Domek w stylu górskim
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Data recenzji: 21 września 2016

tan – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Data recenzji: 21 września 2016

Joyce – Malezja
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie od strony basenu
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Data recenzji: 21 września 2016

ALIN – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy z widokiem na wzgórze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Data recenzji: 20 września 2016

Hong – Malezja
Podróże z partnerem
Domek w stylu górskim
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
good n clear
Data recenzji: 19 września 2016

Lee – Malezja
Podróże grupowe
Domek w stylu górskim
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice place and will go again.
Improvement in hotel breakfast.
Data recenzji: 19 września 2016

ahmad – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy z widokiem na wzgórze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good staff. good location. free room upgrade.
we got free room upgrade because the room we requested not available. more space and bigger toilet. only got a bit of dust in the room. room not smelly.
Data recenzji: 19 września 2016

CHONG – Malezja
Podróże z partnerem
Domek w stylu górskim
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Chalet need re-new
Overall is a good hotel but the chalet is look old, paint job in and out is seriously needed.
Data recenzji: 19 września 2016

Wellson – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Excellent
Nice view
Data recenzji: 18 września 2016

Chin – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie od strony basenu
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
So far so good
A good place to relax but not for good seaview
Data recenzji: 18 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: