Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 1217 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,3
  • Udogodnienia 5,0
  • Lokalizacja 7,6
  • Komfort pokoju 6,7
  • Ocena personelu 6,5
  • Wart swojej ceny 6,1
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

CHEE – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Poorly maintained childrens pool
Swimming pool for children badly needs repair as damage could b clearly seen at the pool side. Common areas poorly maintained but the rooms are cleaned and up to standard. However the fridge are not cold are are the air conditioning
Data recenzji: 04 czerwca 2016

ai – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub z dwoma pojedynczymi łóżkami z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great Stay
Like the swimming pool here. The kids have so much fun. But my slippers was stolen by someone. Too bad.
Data recenzji: 03 czerwca 2016

lo – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Bad quality
Room is very dirty.check in time delay.
Data recenzji: 03 czerwca 2016

Peggy – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Data recenzji: 03 czerwca 2016

BEE – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Data recenzji: 03 czerwca 2016

Lim – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Data recenzji: 02 czerwca 2016

Gek – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Data recenzji: 31 maja 2016

Amy – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Data recenzji: 30 maja 2016

Loh – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Data recenzji: 30 maja 2016

chiew – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub z dwoma pojedynczymi łóżkami z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Data recenzji: 24 maja 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: