Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 1217 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,3
  • Udogodnienia 5,0
  • Lokalizacja 7,6
  • Komfort pokoju 6,7
  • Ocena personelu 6,5
  • Wart swojej ceny 6,1
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Quek – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Data recenzji: 15 września 2016

Maria – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Deluxe z widokiem na las deszczowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Near Sarawak Cultural Village
Old resort, room smells old too, towels are somewhat torn. I like the rain shower though. The bedroom is big with a balcony. This is a good place to stay if you want to visit the Sarawak Cultural Village. The restaurant food needs some improvement. We had our dinner and breakfast at their restaurant. My friend complained that the beef she ordered was not tender to eat. While the 40 ringgit breakfast buffet is not very impressive. There were not much proteins but at least there were eggs. We wished they had bacon hahaha... They do have chicken sausage but it's starchy, doesn't take like chicken meat at all.
Data recenzji: 14 września 2016

Jolyn – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
No towel when check in. Reason: laundry yet ready even already 4pm. Whole room Plug cannot be use. Hv to call for maintenance. No light as bulb unchanged.
Data recenzji: 13 września 2016

Joana – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
worse check in service ever..
it took the staff almost 3 hours waiting for the room during check in. we missed our evening time to go to the beach. set your priority straight. i am 5 months pregnant and you make me waited for so long standing and sitting for 3 hours is just the worse ever.
Data recenzji: 13 września 2016

MOHAMAD – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Location
Location is perfect..mayb the management can considered a free wifi to every rooms
Data recenzji: 11 września 2016

RONALD – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Rainforest Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Relaxation day
Good experienc
Data recenzji: 10 września 2016

shyriline – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
nice place,nice view,nice pool
nice to stay..
Data recenzji: 08 września 2016

CASSANDRA – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
great to stay for my weekend
overall is good and for a weekend break
Data recenzji: 06 września 2016

NOR – Malezja
Podróż z partnerem
Mniejszy apartament (Junior Apartament)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
good services
Data recenzji: 06 września 2016

Shyh – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Review
The location of the resort was very good as i'm looking a quiet and peaceful vacation. It is near to beach and i can even hear the wave sound in my room's balcony. Beside above, the resort might need to improve the maintenance of the room and also the swimpool. I'm not dare to let my kids swim in side the greenie pool water.
Data recenzji: 05 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: