Bardzo dobry 7,7
na podstawie 5365 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5365 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,0
Sortuj wg

Steven – Chiny
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Complaint
The hotel location is not so good , room sound proof system is poor can heard guest next room conversation . The room air-conditioning FCU is noisy , toilet water tap pressure is low . Transportation catering service is too costly .
Data recenzji: 04 lipca 2016

YI – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Vacation trip
The sink at room 1212 failed to drain water or so. As a result, my girlfriend and I couldn't brush our teeth and clean our face properly during our stay. I am not sure whether there is a button to press or what so that the sink can drain water out of it.
Data recenzji: 30 czerwca 2016

JOS – Indonezja
Podróżujący służbowo
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Nice Breakfast, and Good Location
Good located and can find many local dishes
Data recenzji: 30 czerwca 2016

Crystal – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Always this hotel when we visit Penang
Location is good. Near to the local delicacies. Comfortable bed and clean room.
Data recenzji: 30 czerwca 2016

Wilson – Singapur
Podróż w większej grupie
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
2 day stay
Very convenient location as it's along Gurney drive with restaurants & shopping nearby.
Data recenzji: 29 czerwca 2016

yii – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
my stay at Evergreen Laurel
only afew cans of soft drink in the mini bar and fruits on the 2nd day while 3 rooms already check out. Buffet breakfast is poor
Data recenzji: 29 czerwca 2016

Christy – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na morze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Room in smoking floor
The room we get is under smoking floor , of course we can smell it very strong once we open the room door. I found out the smell is super strong compare with other hotel which we also stay in under smoking floor.
Data recenzji: 29 czerwca 2016

dusit – Kanada
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Fair
Great location
Data recenzji: 28 czerwca 2016

Norazian – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice location
Nice location close to shopping centres and food market
Data recenzji: 28 czerwca 2016

Norazian – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice hotel
This is a nice hotel, huge lobby area and lots of places to lounge around. The hotel isnt so close to the shopping centre its about a 15 minute walk but it looks closer on the map. Nice rooms and you get the view of the ocean in front.
Data recenzji: 28 czerwca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: