2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 3113 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3113 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 7,9
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

Bill – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój Studio
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great Place!
I love this place. Right in Global city, very clean, everything works, friendly staff and a great buffet
Data recenzji: 11 września 2016

Elvin – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe (2 podwójne łóżka)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good
Nil
Data recenzji: 11 września 2016

Paulo – Australia
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe (2 podwójne łóżka)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
This is the second time staying at F1 hotel. Great service, staff are very helpful and friendly. Check-in and out was very quick and as always really enjoyed our stay. Will be rebooking again when we return on our next holiday! Regards, Paulo Atienza
Data recenzji: 09 września 2016

Ma – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament City 2 podwójne łóżka
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good Weekend Here
Overall the hotel is really good, it is our second time here. One thing that needs improvement is the elevator keycard scanner, though it meant well as a security measure but a couple of times the keycard fails and you would have to go and get a new one.
Data recenzji: 08 września 2016

Donna – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe (2 podwójne łóżka)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Didnt meet my expectation
Staff are accommodating. Our room was upgraded to a room that has no hot water. F1 considering rated as 4 stars, breakfast is disgusting.
Data recenzji: 07 września 2016

Racel – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament City 2 podwójne łóżka
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Our 2nd time. No fuss stay.
Everything was satisfactory. Only caveat was the extreme difficulty in hailing taxi cabs during rush hour.
Data recenzji: 06 września 2016

Marc – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
I would put F1 as a 16/25
The hotel had a lot of mechanical issues. Light bulbs out, sink facet was falling apart, door stoppers were broke, TV had a crackling sound. The room service took time and forgot some condiments like salt and pepper. I appreciate the location and staff was nice. But, people in Philippines are nice regardless. Thank you for your service. If I stay there again I will request more amenities and service for the room prior to arrival.
Data recenzji: 05 września 2016

STEVE – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good
Room is quite expensive
Data recenzji: 02 września 2016

Mariquita – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe (2 podwójne łóżka)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Breakfast Buffet
The breakfast buffet was good. But we wanted to get another one for our son and we thought P880 was not worth it considering the limited choices that were available.
Data recenzji: 29 sierpnia 2016

Marivic – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Nice location
Clean rooms, modern facilities
Data recenzji: 27 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: