Bardzo dobry 7,7
na podstawie 14040 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 14040 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 7,9
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Rafika – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good
Will come back next trip
Data recenzji: 22 września 2016

Lip – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Car park condition not comfortable
Overall is good, just the car park appearance and design surprising as the road will sudden have downhill and not painted make it looks uncomfortable.
Data recenzji: 22 września 2016

KAR – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
nice room and friendly staffs
Return guest to Furama hotels. Serving always meet the standard.
Data recenzji: 22 września 2016

Albert – Australia
Podróż w większej grupie
Apartament Executive
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
thanks
Great stay
Data recenzji: 22 września 2016

KAR – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
nice hotel
Return guest to Furama again. Always a nice hotel.
Data recenzji: 22 września 2016

lai – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Excellent stay
Very convenience stay
Data recenzji: 22 września 2016

Terence – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Still got some space for improvement
The place is not the hotel is quite near to the berjaya times square and quite peaceful Will come back again if have the chance😌
Data recenzji: 22 września 2016

Sahishdah – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Value for money
Had a short getaway over the weekend for my hubs birthday. This is our second time booking the hotel as it is quite near Berjaya Times Square and the price was quite reasonable. Requested the hotel for a birthday cake though and hotel actually acknowledged the request thru Agoda Customer Service. But the cake didnt arrive at all. But it was okay. (: Breakfast served was aokay and we enjoyed our stay!
Data recenzji: 22 września 2016

CHAN – Malezja
Podróż z partnerem
Executive Club
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good Service
I like the executive lounge, the view is awesome with good service. Highly recommended choosing the executive room.
Data recenzji: 22 września 2016

Lian – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very not clean for executive room
Should be refundable for booking
Data recenzji: 21 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: