Wspaniały 8,1
na podstawie 6845 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6845 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 9,4
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,1
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

Arief – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Premium z dodatkowymi usługami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
pleasant stay
this was my 3rd time staying here, i was never disappointed. the location couldnt be better, good wi-fi speed. if i could ask, i would have asked for a better hair dryer though!
Data recenzji: 29 września 2016

Novita – Indonezja
Podróże grupowe
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
will come back again
Data recenzji: 28 września 2016

Tung – Wietnam
Podróże służbowe
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great Location
Central location, Shopping centers nearby, walk 5 mns to Somerset MRT station, great Free International calls and 3G handy phone for guests
Data recenzji: 28 września 2016

irvanto – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice place
Near to everywhere, shopping centre to buy gift
Data recenzji: 28 września 2016

Luis – Chile
Podróże z partnerem
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
value for money
Reception staff must be a welcome and friendly with the most of the customer.
Data recenzji: 28 września 2016

Antoni – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
good job
cant be more contented with the phone
Data recenzji: 27 września 2016

Antoni – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great location at the middle of city around Orchard
It has the best facilities in Singapore for their handy phone that enable us to call outgoing call even to our hometown for free... just that the rate will be better if around 100 plus to increase its profit...not many can afford such a great hotel,but when cheaper rate available i can be sure it will always fully book..it has better standard than other great hotel
Data recenzji: 27 września 2016

Kevin – Hongkong
Podróże z partnerem
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Rooms are not quite sound proof
Good location & rooms are not quite sound proof
Data recenzji: 26 września 2016

Phoenix – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe z dodatkowymi korzyściami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great Location, big room
best place to stay around orchard area, easy to hail taxi, staffs are friendly, room is spacious and there's a bathtub in the room
Data recenzji: 26 września 2016

Vontharnee – Tajlandia
Rodziny z dużymi dziećmi
Premium z dodatkowymi usługami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great Location
Hotel is located on the corner of Orchard Road across from all the shopping. Rooms were clean and comfortable. Staff were friendly and helpful.
Data recenzji: 26 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: