Dobry 7,1
na podstawie 747 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 747 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,9
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Ocena personelu 7,1
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Niraj – Indie
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
good
comfort, cleanliness
everything is good except they don't give early check-in and they don't offer free wifi in room
Data recenzji: 16 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Surya – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy ze śniadaniem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
Good Hotel with friendly staff
Good Location, great buffet, friendly and helpful staff
Data recenzji: 14 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ebrahim – Indie
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2013
This is my 10th trip in this hotel and I like it
Location, Worth for the Money, Good staff
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Data recenzji: 13 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Malcolm – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2013
comfortable, good location
Location, comfortable, transport
Data recenzji: 07 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Karol – Polska
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Best place to stay in the middle of Bangkok
Price, location, room
I've slept at a few hotels in Bangkok and this has been the best. The price to quality ratio of the Grande Ville Hotel is very high. It's one of the few tall buildings in Bangkok's Chinatown, so make sure you get a room on a high floor so you can enjoy the view. The view from their top floor is amazing. This is an excellent /base of operation/ from which you can explore the palaces/temples or Chinatown itself. The hotel itself is very clean, the staff helpful and nice. Their breakfasts are yummy. I'll be sleeping here next time I'm in BKK.
Data recenzji: 06 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Soe – Myanmar (Birma)
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Nice & clean easy to access religious place
Nice staff & very easy to check in with agoda online booking and payment. I am very happy to stay @ this hotel
First at all very easy to check in and make payment. Second very friendly staffs I am so glade for that.quiet and clean big room. Most important for me is easy access to wat phra keaw & grand place.
Data recenzji: 25 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

emilie – Francja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
lost in chinatown!
room clean for the price
not bad but swimming pool and fitness not included price.
Data recenzji: 24 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHOR – Kambodża
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
A fantastic holiday that i never have during stay
good location for shopping, friendly staff , value for money
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again
Data recenzji: 23 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHOR – Kambodża
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
A fantastic holiday that i never have during stay
good location for shopping, friendly staff , value for money
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again
Data recenzji: 23 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Niraj – Indie
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
comfortable
proximity to indian restaurants
only BIG problem is they will not not matter what.. give you an early check-in. The flight from india lands us there at the hotel by 7:30-8 am and no matter how much you request.. how regular you are... or how many nights you staying for... they will not relent and you'll have to wait for 2-3 hrs to get the room! that's a pain!! plus they dont have free wifi.. and there's a network issue in the rooms
Data recenzji: 20 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: