Wspaniały 8,5
na podstawie 704 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 704 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Nakamura – Japonia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Great Location, staff , shopping
Location,staff,breakfast
I moved to Hanoi Legacy Hotel from another hotel which was noisy and grubby. I was delighted with how clean, quiet and friendly Legacy was. Breakfast and coffee are a great bonus and the bedrooms have everything you need. Staff are all great. I would definitely recommend to a friend.
Data recenzji: 22 lutego 2016

Anh – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: luty 2016
Perfect location
Pretty new hotel(3 year old). Very convenient in center of Phố Bạc,walking distance to just about everything. Staff are so helpful and friendly, I traveled with my 83 yr old mother and hotel staff are very caring and super helpful. Room is very clean and tasteful furnished...deluxe room was a bit small for me, I will make sure to book a bigger room next time.
Data recenzji: 20 lutego 2016

Wai – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great room,cleanliness and friendly staff
Great room,cleanliness and friendly staff
Data recenzji: 06 lutego 2016

Wai – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Location, cleanliness and friendly staff
Location, cleanliness and friendly staff
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Data recenzji: 06 lutego 2016

Chonnavee – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Apartament Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Very Good
Service
Very Good
Data recenzji: 31 stycznia 2016

sven – Szwecja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
nice hotel
breakfast, staff, location
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Data recenzji: 25 stycznia 2016

Albert – Hiszpania
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
good location, nice staff
location, staff, comfort
good, would come back
Data recenzji: 11 stycznia 2016

Mariko – Japonia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Cannot fault
location, staff, breakfast
Pleasant staff, were greated well. Great choice of breakfast. Room was excellent. View from the room was also amazing. Perfect Location. Highly recommended!
Data recenzji: 06 stycznia 2016

Ivan – Singapur
Podróż w większej grupie
Rodzinny
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Data recenzji: 05 stycznia 2016

Ivan – Singapur
Podróż z partnerem
Rodzinny
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Data recenzji: 05 stycznia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: