Wspaniały 8,5
na podstawie 704 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 704 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Ivan – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
The staff, the location, the room size
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Data recenzji: 05 stycznia 2016

Herik – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Very pleasant stay at Leagcy
Tour, location, staff
Extremely friendly staff. We could use a shower even after check-out. Ms My was incredibly helpful and arranged our trips to Sapa and Halong Bay. The hotel is in a great location for exploring Hanoi and the rooms were spotlessly clean. Will come back!
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Kobuchi – Japonia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Wonderful Legacy
staff, tour, location
Love this hotel, nice decor. Picked me up and returned me to airport, organised my HaLong Bay trip, absolutely excellent hotel. Great room, great breakfast, staff wonderful. Can't fault it :-)
Data recenzji: 04 stycznia 2016

padew – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Very happy family stay
location, staff, service
Ms My and her staff were very friendly and helpful. The hotel was in a great location, clean and catered for our exact needs. The staff recommended places to go and visit and also helped provide taxis and excursions at a good price. Would highly recommend staying at this hotel.
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Vangok – Niemcy
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Amazing service
service, location, tour
Amazing service and great location! Staff helped with anything we needed and very accommodating. Beautiful Sapa booking tour from Ms My.
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Dam – Wietnam
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Professional staff
Right centre of old city; Luxury stuff in the hotel; charming design
I felt good when I was stay there. I had back to this hotel two times. Generally is good!
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Brian – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great central hotel
Location, Front Desk Staff, Very Nice Rooms
Great Central Location, Front Desk Staff were extremely helpful, Very Nice Rooms
Data recenzji: 27 grudnia 2015

Handojo – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
interesting hotel
near shopping area
good
Data recenzji: 26 grudnia 2015

Handojo – Indonezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Okay lah
handy, near shopping area, clean
good
Data recenzji: 26 grudnia 2015

Anh – Wietnam
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Wonderful hotel and service
Cleanliness, staffs, location
Data recenzji: 23 grudnia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: