Wspaniały 8,5
na podstawie 702 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 702 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,5
  • Obsługa 9,0
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

My – Wietnam
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Okay as 3 star
Very basic and not much foods like other 3 star hotels
Data recenzji: 23 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kuo – Tajwan
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good Hotel.
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Data recenzji: 12 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kuo – Tajwan
Wycieczki w pojedynkę
Rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
GOOD HOTEL
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Data recenzji: 12 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

nichakarn – Tajlandia
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Hotel is good.
Staff are friendly
Data recenzji: 18 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ngoc – Wietnam
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Valuable, Good location
Good location. Staffs are friendly and helpful, approachable.
Data recenzji: 15 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cong – Wietnam
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Excellent service and value for money
The hotel is clean. Staffs are extremely friendly and helpful. They gave you advices like a friend. All the staff are very polite.
Data recenzji: 06 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Graham – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great place
Hanoi Legacy is a great place to stay when in Hanoi as it is close to most things. It is also right near beer sreet, the must see place to visit gor cheap food and beer. Stahh are very friendly and the hotel is very clean. Also does good breakfast.
Data recenzji: 05 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Paolo – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
The best hotel in Hanoi
We were on a 5 day trips in Hanoi and out first place we stayed at the Legacy . We were very surprised at how pleasant, helpful and nice the staff was. The bedding and room was wonderful and comfortable. Every time we entered the lobby the staff stood up and greeted us. Buffet breakfast was amazing and again the staff extremely helpful. The room was just as shown in the photographs, very comfortable.. Highly recommended.
Data recenzji: 30 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mata – Hongkong
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Fantastic hotel in great location
We were making the booking via Agoda. Friendly and responsive staff ,We had quite a few questions to book tours from the hotel room, and the hotel staff whom we were liaising with responded very quickly to all our queries via emails. Service throughout our stay there was good too - they even reminded us to order our breakfast earlier as we needed to check out early in the morning the day after. Room is nicely done.Buffet breakfast (included in our room rate) was good. Location - the hotel is located at the quieter part of the Old Quarter.We will be back this hotel again.
Data recenzji: 30 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bala – Kanada
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Very good quality, great location
This hotel is great location and big in heart .The staff are exemplary in every way. The rooms are big with lounge area , king size beds and bath as well as shower. The rooms are well appointed with mini bar, TV ... But it has to be said these people go more than the extra mile to please. Well done Legacy for being such a great hotel with exceptional service and breakfasts
Data recenzji: 30 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: