Bardzo dobry 7,9
na podstawie 777 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 777 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 8,9
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

LESLIE – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
friendly hotel staff
Friendly staff. Cleanliness of the room. Location wise.
i have a great stay at this hotel. friendly staff , quick to give you details about sightseeing in north vietnam. the breakfast really nice a lot of choices. good foods and attentive waiters.i will be back to stay at this hotel when i come back
Data recenzji: 26 maja 2013

Tan – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Data recenzji: 22 maja 2013

Vanity – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Data recenzji: 22 maja 2013

Jian – Singapur
Podróże służbowe
Apartament z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Data recenzji: 17 maja 2013

Vicki – Australia
Podróże z partnerem
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: maj 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Data recenzji: 14 maja 2013

attapong – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe z łazienką
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Data recenzji: 14 maja 2013

Deborah – Holandia
Podróże grupowe
Pokój Deluxe z łazienką
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Data recenzji: 12 maja 2013

Martina – Czechy
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Data recenzji: 08 maja 2013

Brian – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Data recenzji: 02 maja 2013

Peter – Australia
Podróże z partnerem
Apartament z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Data recenzji: 24 kwietnia 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: