Wspaniały 8,2
na podstawie 1040 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1040 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 8,3
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Yu – Singapur
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Data recenzji: 13 września 2016

Amira – Singapur
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Data recenzji: 12 września 2016

Patricia – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Data recenzji: 12 września 2016

HUI – Singapur
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Data recenzji: 12 września 2016

HERKKI – Estonia
Podróżujący służbowo
Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Data recenzji: 08 września 2016

Wee – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Data recenzji: 03 września 2016

Sandy – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Data recenzji: 30 sierpnia 2016

XIUZHENG – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

Zainee – Brunei Darussalam
Podróżujący służbowo
Deluxe Garden
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Martin – Niemcy
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great for couples that want to relax
Loved the bed. It was super comfy and huge (king sized bed). Having the toilet with an open view was a beautiful experience, soaking in the tub with a view. Staff were very friendly, helpful and polite.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: