Dobry 7,5
na podstawie 2612 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 2612 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 7,5
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Nicola – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very helpful staff and so friendly.
The staff at the hotel grand Pacific were very helpful and really went out of their way to answer questions despite being very busy. Nizam at reception was particularly kind and patient. Certainly an excellent start to our far eastern holiday. Would certainly recommend the hotel as it was also in a fabulous location.
Data recenzji: 25 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ayuni – Brunei Darussalam
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice
The best
Data recenzji: 25 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Veronica – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Perfect Hotel for F1
I can't stop raving about my hotel. Near everything else and perfect for F1. Thanks so much for accommodating me!!
Data recenzji: 24 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gabriel – Filipiny
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Worth the money but bad internet service
First time to stay in Hotel Grand Pacific in Singapore. It was definitely a good stay.. everything was good except the very poor internet service. Knowing that Singapore has one of the best internet services, I am not sure why the hotel's is acting up. I literally had to stay behind the door to get a signal. I asked help from the reception but no use. The tv channels needs to be updated as well. All local channels. Good thing I downloaded my own movies in my computer to be amused. I must also commend Velu, the doorman I think he is the nicest and most helpful in the hotel. breakfast buffet everyday is always something to look forward too. I would definitely go back but I hope they culd update the internet and TV.
Data recenzji: 23 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

perng – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
More like two star hotel.
room is small and if next door eating durian, the whole corridor also can smell it.
Data recenzji: 23 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Treenuch – Tajlandia
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great location
Great location, next to MRT. Overall is great.
Data recenzji: 23 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jonathan – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
old hotel
smells
Data recenzji: 23 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joseph – Singapur
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Brief Business Trip
Very conveniently located hotel in the heart of the busy city centre. Walking distance to nearest subway station.
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Willie – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great hotel for F1 weekend but...
Refrigerator doesn't get cold No toothbrush and toothpaste Dated fixtures and furnishing
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ahmad – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Good Hotel
Location is good. Near to MRT and shopping mall. The room is great.
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: