Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 3966 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,4
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Frank – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój Aqua
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very nice food pricey
Food was pricey
Data recenzji: 17 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

William – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój z widokiem na zatokę
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Aquarium Hotel
This was our first visit to this hotel and I was quite excited about the location which is adjacent to Manila Ocean Park. All in all I must say I was pleasantly surprised with the very polite and attentive staff. Check in was expeditious and thorough. The room was spacious the bed was amongst the softest and most comfortable that I've ever experienced in The Philippines The shower area was modern, clean and comfortable until one morning while showering I noticed the water was not draining properly. I lifted up the drain plug to discover a large tangle of wet hair (not mine) which was a bit jarring but after housekeeping cleaned the room I noticed they had cleaned that up. It was really nice that one didn't have to travel to visit Manila Ocean Park in all respects a world class aquarium. The only cons I would have to list would be not having breakfast included in the hotel room price selections, the overall high price for the only close breakfast option which is a referral to a second floor restaurant for an additional fee of 400 PHP per pax. Also the lack of balconies or smoking rooms was a bit of a bummer. All in all I probably will return at some point as I'm often in Manila and I was taken aback (in a good way) by the breathtaking view of the Manila Bay.
Data recenzji: 17 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Livingston – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Aqua
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Value for money
Great hotel
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Donald – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Aqua
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very Nice Hotel
We availed 60℅ early bird discount. Our room was very beautiful. My daughter was amazed by the life-sized aquarium. Location is perfect. I would definitely come back to this hotel.
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joselyn – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami i widokiem na park
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
good
Data recenzji: 15 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Rooms a little small but very conformable.
Great value for the money.
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój Aqua
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good not fantastic fo $65 US per night
Only warm water most of the stay.
Data recenzji: 10 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Omar – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Aqua
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great if your looking for a place with lots of activities
It got a lot of restaurants inside, ambiance and room was very comfortable. Staff was very helpful but the process of checking in is a lttle bit troublesome, and you can hear the staff and other guest in the corridor, rooms are not sound proof.
Data recenzji: 07 września 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

Angelita – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Dwuosobowy typu Aqua
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
awesome experience because of oceanarium
very clean, nice accommodation of the staff
Data recenzji: 07 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MIHAEL – Izrael
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Gorąca oferta
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Loved it a lot , very good vibe, great view, beautiful rooms, amazing staf
The low price rooms are just twin beds, it's not ok, you don't say in the booking area that's it's only twin and not queen bed
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: