Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 430 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,8
  • Udogodnienia 6,0
  • Lokalizacja 7,9
  • Komfort pokoju 6,8
  • Obsługa 6,8
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 5,0
Sortuj wg

James – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Data recenzji: 18 sierpnia 2015

Wendy – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Data recenzji: 22 maja 2015

Chou – Tajwan
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Data recenzji: 11 maja 2015

laurie – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Data recenzji: 14 kwietnia 2015

laurie – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Data recenzji: 14 kwietnia 2015

laurie – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Data recenzji: 14 kwietnia 2015

eric – Francja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Hotel S8
-
Not clean
Data recenzji: 11 stycznia 2015

Randall – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Tired Hotel which had seen better days
Location was good
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Data recenzji: 15 grudnia 2014

Lee – Malezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: listopad 2014
nice location
very nice location, convenient
pleasant
Data recenzji: 07 grudnia 2014

Hin – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Good Location
Location, Location, Location
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Data recenzji: 14 listopada 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: