Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 561 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,5
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 6,5
  • Komfort pokoju 6,7
  • Obsługa 6,7
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 6,1
Sortuj wg

Jonny – Szwecja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Great hotel for good price!
Location, Cheap Price and Good value for the money
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Data recenzji: 02 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ZELFIS – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Data recenzji: 02 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cindy – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bernard – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na basen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Data recenzji: 26 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

diana – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: październik 2014
recommended
cheap but nice to stay
Data recenzji: 28 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Katie – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z widokiem na basen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Data recenzji: 24 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sucipto – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Data recenzji: 02 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

diana – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Data recenzji: 28 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YUKI – Japonia
Indywidualni podróżujący
Deluxe z widokiem na basen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
Very bad hotel
Near famous spa, cheap, location
Data recenzji: 25 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sebastian – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Comfy stay on the way to ubud.
Good service, good breakfast, and convenient location.
Short cab ride from the hotel, on the way to ubud. Staff was friendly and helpful. The food in the morning was quite decent too.
Data recenzji: 22 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: