Bardzo dobry 7,7
na podstawie 2847 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2847 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 7,6
  • Ocena personelu 7,4
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

CHI – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Data recenzji: 21 lipca 2016

Nithiporn – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Data recenzji: 20 lipca 2016

Maurice – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Data recenzji: 20 lipca 2016

Wan – Hongkong
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Data recenzji: 10 lipca 2016

Kate – Stany Zjednoczone
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Data recenzji: 08 lipca 2016

Ramona – Szwajcaria
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Data recenzji: 05 lipca 2016

Tanongsak – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Nothing special
Room breakfast and service are so so Location is good
Data recenzji: 02 lipca 2016

BEE – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great location
Near Sunday market, but towel not dry enough a bit smell
Data recenzji: 28 czerwca 2016

sweewei – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good
very strategic place, just opposite of tha pae gate. you can even there even they driver dont know where is it by just mentioning "tha pae gate, mc donalds " clean and with simple breakfast. will recommend to couples and those go to business trip . staffs can speak fluent english and very informative.
Data recenzji: 27 czerwca 2016

Kanjama – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good
Good location for Sunday market
Data recenzji: 25 czerwca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: