2015
Wspaniały 8,1
na podstawie 860 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 860 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,7
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 8,0
Sortuj wg

Stephanie – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Thumbs up for Abalone's Buffet!
Love everything here. Quite pricey but sure its worth it.
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

seunghyeop – Korea Południowa
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
very good
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

Chan – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Wonderful swimming
A 5 stars hotel with the best swimming pools. Especially suitable for family.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

FLORANTE – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament Mactan
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good place to stay fo
checked in during a recognition ceremony of my son. it was too crowded, we waited for several minutes before checking in. I asked for a pool view room but were given a non pool view room without telling me first that the room given was not pool side. breakfast was ordinary and was too crowded compared to last time we stayed.
Data recenzji: 25 lipca 2016

Juyeon – Korea Południowa
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good for family trip
clean room, clean waterpark
Data recenzji: 19 lipca 2016

FLOYD – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Willa z hydromasażem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Awesome
One of the best vacations ever. Friendly staff, great location and plenty of activities on site.
Data recenzji: 18 lipca 2016

Maritess – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
It was ok...
The rooms are a little expensive than normal... For the amount I paid, I think I deserve better... Food was a little expensive... Overall, just ok.
Data recenzji: 17 lipca 2016

Richard – Republika Południowej Afryki
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Ocean Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Excellent facilities, ideal for kids
If you have small kids and some time in Cebu, then JPark is ideal. The facilities are excellent and the service is generally good. On the negative side, it took us about an hour to check in. We got moved from room to room and no one knew what was going on. Also, the food prices are simply way too expensive (from breakfast to lunch to dinner and drinks) making it difficult to relax and enjoy yourself at the property. I don't mind paying a premium at a resort, but when this is about 4 times the price what you can get for the same items across the road, then it is excessive. Overall, we had a great time and my kids loved it.
Data recenzji: 16 lipca 2016

Desmond – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Comment
Need more entertainment at night in the resort
Data recenzji: 16 lipca 2016

Roselle – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Vacation
The kids had a great time at the Waterpark. The water looks dirty though. The food prices are very very expensive!
Data recenzji: 15 lipca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: