Bardzo dobry 8,0
na podstawie 2509 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2509 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 7,3
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,4
  • Obsługa 8,3
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 6,2
Sortuj wg

Elynnie – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Worth it - Value for money, great location, clean
The location is great; close to Dhoby Ghaut Interchange, Plaza Singapura and Fort Fanning plus walking distance to Orchard Road and National Museum. Convenient as you can get variety of food in Plaza Singapura and Orchard Road. The canned drinks and mineral water in the room are free. Please note that the laundry services is being done by external party thus you need to send your laundry before 10AM if you want it back the same day. Otherwise, you can use their in-house self service laundry for a price. Overall, it is worth the pay and will definitely come back again.
Data recenzji: 01 września 2016

Ramon – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great Location, Friendly Staff
They were kind enough to accommodate our early check-in and late check-out request. They also had free drinks for us during our stay. Hotel is very accessible as it is very near dhoby ghaut station catering to 3 lines at the same time.
Data recenzji: 31 sierpnia 2016

chanachai – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Lovely stay!
Nice!
Data recenzji: 28 sierpnia 2016

HERRY – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good Location, As Always
This was my second time staying @ Innotel, everything went perfect, no fuss no nothing, the hotel staff even gave me late check out until 0200 PM..!! Will surely return to stay here again when visit singapore next time.
Data recenzji: 25 sierpnia 2016

David – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Good hotel in dhoby ghaut area
Quiet big, very near MRT Stasion and Plaza Singapore
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Stephanus – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good room
good location, near shooping center at orchard, clean room
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

Maricar – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice place
Just a few steps away from train station, canned drinks in fridge are for free, let us check in early, allowed us to keep our luggages even though we have already checked out, a few signs of wear and tear in the room though
Data recenzji: 19 sierpnia 2016

Kathleen – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Small,pack,clean,near MRT
I like this hotel. Definitely will be back someday.
Data recenzji: 09 sierpnia 2016

ONG – Malezja
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Overall good
Recomended hotel
Data recenzji: 03 sierpnia 2016

BOJHE – Tajwan
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Nice lication
Near the MRT station and Orchard road
Data recenzji: 03 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: