Bardzo dobry 7,8
na podstawie 5994 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5995 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Meagher – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Great centrally located hotel that is affordable
views, proximity to downtown, price
Great! This was a wonderful hotel in the heart of downtown Hong Kong. It was easy to get to public transit and the airport. It is close to many restaurants and shopping. There were great views!
Data recenzji: 12 sierpnia 2013

Xiwen – Chiny
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
One of the best hotel brands in Hong Kong.
Service, Location and Cleanness.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013

Li – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Nice hotel which has been there for many times
nice staff, good cleaning and comfort room
Overall it is a good and nice hotel , however the location wasnt good enough, quite far away from mtr station and CBD. Anyway will go there again.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013

luke – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Comfortable stay in an excellent comfortable room
Friendly staff, Very comfy bed and ocean view
We had a one night stay at the hotel and were very satisfied. The staff were friendly, I had to print a document and they offered to do this for me and bring it up to my room. The room was excellent and we had a great view of the Harbour.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013

Huizhi – Chiny
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Comfortable
resonable price good service n direction
its was a nice stay with my families. nice staff good service
Data recenzji: 11 sierpnia 2013

Jingyan – Chiny
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
It's good
Clean Convenient Near to Disneyland Park
It's great to leave in this hotel, cause this hotel is clean, convenient and not far from Disneyland Park, the service is good.
Data recenzji: 09 sierpnia 2013

Nicholas – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Great view, close enough to the CBD.
Location, view, comfortable beds
This is a great hotel on Hong Kong island, reasonable price. You need a place to stay on HK Island, you won't get better value than this place.
Data recenzji: 09 sierpnia 2013

HIU – Hongkong
Podróż z partnerem
Premium z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Business hotel with great sea view
Great sea view, comfort bed & suitable for business traveller
Data recenzji: 08 sierpnia 2013

Harry – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2012
Nice clean hotel
Good location tram line is a few steps away from the hotel, in a quiet in area
Good value with good size rooms for Hong Kong in a quiet neighborhood
Data recenzji: 08 sierpnia 2013

Sui – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
It was excellent
Friendly staff, comfortable room
I enjoyed my stay here because the staff are especially welcoming
Data recenzji: 08 sierpnia 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: