Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 631 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 7,7
  • Obsługa 7,5
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 5,6
Sortuj wg

Jenny – Malezja
Podróże służbowe
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
degraded cleanliness
We strongly felt that their housekeeping n breakfast are down graded each time we stay there despite our numerous times of repeated stay there.
Data recenzji: 19 maja 2016

connie – Malezja
Podróże z partnerem
Apartament z 1 sypialną
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good for family
This is good for family as the room has cooking facilities which u can cook. the breakfast is not recommend.
Data recenzji: 17 maja 2016

nancy – Malezja
Podróże z partnerem
Apartament z 1 sypialną
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
spacious
been here feel times already. everything is just nice
Data recenzji: 06 maja 2016

Farhana – Malezja
Podróże służbowe
Apartament Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Room was clean, but has an old musty smell
It's about 20 minutes from the airport and 15 minutes to the city. The staff were nice and helpful. Room is spacious, clean. But there's a weird funny smell as soon as your enter the room. It would help if they aired the room and sprayed some air freshener.
Data recenzji: 25 kwietnia 2016

Vincent – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Studio
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
value for money
The room was decent. Its better to have a car if you want to stay here
Data recenzji: 20 kwietnia 2016

SIEW – Malezja
Podróże grupowe
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
OVERALL OK
OVERALL OK
Data recenzji: 13 kwietnia 2016

SIEW – Malezja
Podróże grupowe
Apartament z 1 sypialną
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
OVERALL OK
OVERALL OK
Data recenzji: 13 kwietnia 2016

Peck – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Dirty and foul smelly room
Room strong foul smell. They left pandan leaves at every corner of the room. This showed managent knew the existing problem and yet open up for customer to stay in.
Data recenzji: 11 kwietnia 2016

Thai – Malezja
Podróże służbowe
Apartament dwupoziomowy dla 4 osób
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Highly recommend
The staff is nice and good service, Carpark is easy and safety, Breakfast is simple but enough for me.
Data recenzji: 11 kwietnia 2016

Nur – Malezja
Podróże grupowe
Apartament dwupoziomowy dla 4 osób
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Love
Worth the money and time
Data recenzji: 03 kwietnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: