Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 695 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,8
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 8,2
  • Obsługa 8,5
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Francesco – Włochy
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Best staff ever...
JR Guesthouse is the place where you will not worry about arranging things, trips, schedules...The guys are ready to help you, just give them the chance to show it! The location is good, in the city centre. The room is simple but functional. Sometimes they have free bananas for customers! I went twice and I will stay again for sure.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kara – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Comfortable place with wonderful staff
Maybe not the cheapest or fanciest place in town, but it's comfortable and peaceful. It's on the edge of old town so it's close enough to be accessible to everything you may want to do but a little private too. The staff is super helpful and friendly!
Data recenzji: 31 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gabriel – Austria
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Jg
Well worth the money,incredibly friendly personel
Data recenzji: 22 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maddalena – Włochy
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Really nice
Staff was really prepared and gave us advices.
Data recenzji: 16 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Isaac – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
The staff is very friendly
The staff who served us is very friendly and speaks very good English. The room is ok and worth for the price paid.
Data recenzji: 11 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yosef – Stany Zjednoczone
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z klimatyzacją
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Just ok
We stayed at Junior guesthouse for 1 night and we ended up switching hotels. The room wasn't clean and there was a power outage in our room. The only good thing about this hotel was the front desk guy who was super friendly and helpful.
Data recenzji: 07 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ting – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
4 night stay in Chiang Mai old city
Amazon staff!! Thank you Ta Tar your were the best host ever!!!
Data recenzji: 06 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Federica – Włochy
Indywidualni podróżujący
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami pojedynczymi z wentylatorem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Thank you!
I always book this guesthouse when I travel to Chiang Mai. The staff are very nice and helpful and they really make you feel at home! Great location. Rooms are big and comfortable. I usually book the room with fan and doesn't get very hot. Will go back again.
Data recenzji: 06 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ben – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Such good hosts
The accom itself is what it is, basic but good enough. Only negative are the pillows, hardest pillows of all time. As for tartar and his family - brilliant! He couldn't have done more to help me out finding places, I even had him stumped on the locations, but we still found a solution. He must of saved me 1000 baht in taxis/touks touks over the week. Everyone there very welcoming, make you feel at home straight away and for the duration.
Data recenzji: 04 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

qi – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z wentylatorem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
very happy
is very happy with staff,good location
Data recenzji: 12 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: