Wspaniały 8,9
na podstawie 127 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 127 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,3
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,5
  • Komfort pokoju 9,0
  • Ocena personelu 9,0
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 8,3
Sortuj wg

Wolfgang – Austria
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 16. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Data recenzji: 03 stycznia 2015

Anne – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Data recenzji: 30 grudnia 2014

Kim – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Data recenzji: 28 grudnia 2014

hatem – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Data recenzji: 13 grudnia 2014

Julia – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Data recenzji: 13 listopada 2014

Lie – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Data recenzji: 10 listopada 2014

Yacob – Izrael
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Nice
Food service and clean
Data recenzji: 23 października 2014

Pierre – Malta
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Data recenzji: 10 września 2014

Andrew – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Data recenzji: 09 sierpnia 2014

Peter – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Would repeat again
Location, serenity and cleanliness
Our stay at the Kempinski Corvinius was worth the value we've paid for. The staff was competent and attentive, spoke good English; the Hotel's location very satisfactory, rooms immaculate, quite and functionally equipped, including Wi-Fi and foreign TV programmes selection. Should we ever cross this lovely Hungarian capital again, and likely will, the Kempinski's facility would be our top choice again. I most strongly and favourably would recommend any visitor to Budapest to stay in this lovely and welcoming facility!
Data recenzji: 04 sierpnia 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: