2015
Wspaniały 8,4
na podstawie 1925 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1925 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,6
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Hoi – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Deluxe - bez wyżywienia
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
I had a nice stay here
The staff provided us an excellent service!
Data recenzji: 12 września 2016

Hui – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great stay
Nice clean hotel on the edge of District 1. The room was decent sized. Staffs are nice and friendly. The spa is worth a try if you had the time. Location of hotel is good. As you can get to most of the landmarks on foot. There are also plenty of restaurants around that serves Vietnamese cuisines. The only thing to note is the over priced one-way airport transfer. Which cost $33USD where catching a taxi would only cost around a quarter of that price. We will definitely stay here again next time in Saigon.
Data recenzji: 04 września 2016

Shen – Chiny
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Pretty good hotel and good location
Location is good. Hotel is new and nice. The sky bar is cool. People are friendly and helpful.
Data recenzji: 03 września 2016

Tuyen – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great location! Amazing view from the pool!
Our room was very clean with a wonderful riverside view. The best part was the pool. Beautiful view from the pool!
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

Thanh – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great place
Easy to get to - great and clean
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

FU – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great
Great experience with nice service
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

SHU – Tajwan
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great hotel to spend time with
Swimming pool is very good. Good location and good view.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Inez – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
wonderful
Great service, the staff very helpful and friendly! The room has fantastic view of sunrise. Go to the bar at night at the rooftop and enjoy see the night city skyline while swimming, there is live music too.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Srikumar – Indie
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good hotel close to where I do business
The experience was enjoyable and the location is good too. The breakfast is nice and I see interesting travellers check-in here.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Srikumar – Indie
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good hotel close to where I do business
The experience was enjoyable and the location is good too. The breakfast is nice and I see interesting travellers check-in here.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: