Bardzo dobry 7,9
na podstawie 4997 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 4997 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,4
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 7,9
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

Zara – Singapur
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
wonderful
staff attended to me during check in deserve a 5 star rating as well! love how spacious the room is!
Data recenzji: 22 września 2016

Pang – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good but not so good
Room looked great and new but apparently their housekeeping department was very poor. Coffee stain on table top, no rubbish bin in the room! , no standard toiletries provided, I had to request for a shaver . Made me feel like I was in some cheap motel. Service staff was extremely friendly and accommodating. Waived some charges due to their lack of standard considering a hotel of their standard. Overall was good except for the housekeeping department l. I hope they improve in this section the next time I visit.
Data recenzji: 22 września 2016

Ivan – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2011
Great stay.
Wonderful staff
Data recenzji: 21 września 2016

Yan – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Friendly staff, big rooms, clean and simply perfect!
Had a really enjoyable stay with Mhotel.
Data recenzji: 19 września 2016

Michael – Niemcy
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Data recenzji: 18 września 2016

Irwan – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
awesme stay
great stay
Data recenzji: 18 września 2016

Khor – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Data recenzji: 17 września 2016

hendra – Indonezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Data recenzji: 16 września 2016

hendra – Indonezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Data recenzji: 16 września 2016

Jean – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Data recenzji: 15 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: