Bardzo dobry 7,9
na podstawie 195 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 195 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,1
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,0
Sortuj wg

Michael – Australia
Podróże z partnerem
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Improvements?
Improvements could include free Wifi, no extra charge for parking and reducing/eliminating the so called service fee which take 6/7days to be re credited
Data recenzji: 07 kwietnia 2016

Athar – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 1 sypialną
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
A Good Hotel
Staff were very friendly, service was quick, location was great. Would have liked a better breakfast buffet but otherwise a good hotel to stay at
Data recenzji: 30 marca 2016

Wing – Hongkong
Podróże grupowe
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
good location
fair
Data recenzji: 27 marca 2016

Neil – Australia
Podróże służbowe
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: luty 2016
Very Comfortable Stay
Location, Nice Room, Good Food
Was very comfortable was a little disappointed to not even have a microwave in the room
Data recenzji: 01 marca 2016

John – Australia
Podróże z partnerem
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Canberra weekend
Location. Value for money. Friendly staff
Perfect place to stay for a weekend away
Data recenzji: 25 lutego 2016

Anna – Australia
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Room 707-708
cleanliness friendliness support
other than the fire alarm going off on the day we were checking out it was a lovely stay. The pillows however were terrible, I hunted for a firmer flatter one that I found in the wardrobe the next day. I suffer from PTSD and the alarm did trigger some anxiety, however, i am glad no chances were taken and the right thing was done. Lovely support too from the desk male help with the packing of the car.
Data recenzji: 13 stycznia 2016

MOHAMAD – Liban
Podróże z partnerem
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good
Good location. Clean. Nice staff.
Very good
Data recenzji: 23 grudnia 2015

David – Australia
Podróże służbowe
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Nil
Nil
Data recenzji: 02 grudnia 2015

Christine – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z łóżkiem typu Deluxe King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Central location
Location, parking, no fuss
We had a very comfortable stay at Mantra. The parking was $12 per day and plenty of parking spots. It is a 20 minute walk to the War memorial and there are a lot of restaurants and cafes just around the corner. Had a great Indian roti role at The Indian Street food stall and a must is to visit Bentspoke Brewery, great staff ,good food and excellent beer.
Data recenzji: 04 listopada 2015

Yunita – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój hotelowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
comfortable but not fancy
location, parking, size
it was pleasant stay, the room is comfortable: lots of light from the balcony, big living space, clean.
Data recenzji: 03 listopada 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: