2015
Wspaniały 8,4
na podstawie 2088 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2088 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,6
  • Ocena personelu 8,5
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 8,2
Sortuj wg

ZHOU – Chiny
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Buffet is fine
Problem: no restaurants around this hotel!
Data recenzji: 14 września 2016

Glenn – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Continental Club
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
From Start till the End I had a great fun. I paid for best service and I got it . All I wan't is not
Room is well attended and very well kept especially once request for room service is done. Location wise easy access to taxi but quiet far from other restaurants. My toilet in the hotel is my fab...I love it! Staff was well versed and trained. Some equipments in the gym are quiet far fetched but otherwise still satisfactory....Overall I still rank it as excellent
Data recenzji: 14 września 2016

CHRISTOPHER – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
good staycation, best breakfast buffet
during our stay, it was obvious that the room was cleaned hastily. there are still some dirt on the carpeted floor. bad smell from some sort of hair chemicals are coming in to our room from the outside or another room. toilet facilities may need some repair. bathtub does not function well. but buffet breakfast was the best.
Data recenzji: 12 września 2016

Lindsey – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice Room. Lovely Breakfast..
The room was a good size, comfortable and well air conditioned. The buffet was very good but needs to be a bit more westernised. Its a pity there was no nearby restaurants. Overall I was very pleased though. 9/10
Data recenzji: 11 września 2016

Ryan – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
nice
Data recenzji: 11 września 2016

Ryan – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
everything is nice but i think staffs should be smiling more.. i notice them looks very serious and big smile will do to make the hotel more fabulous..
Data recenzji: 11 września 2016

mellyfe – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
VERY SATISFIED GOOD PLACE AND FRIENDLY STAFF
Data recenzji: 11 września 2016

Stephen – Filipiny
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Hope to be back soon
At the center of the city. Great staff. From airport pick up to check in to breakfast to airport drop off you have nothing to worry about.
Data recenzji: 10 września 2016

Marife – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Beautiful
I like the place and the room, nice staff and food.
Data recenzji: 06 września 2016

Marc – Filipiny
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Satisfying!
One of the best hotels in Davao
Data recenzji: 03 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: