Wspaniały 8,2
na podstawie 6098 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 6098 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,4
  • Udogodnienia 8,1
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Preeyanuth – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
SLOW CHECKIN PROCESS
Everything was perfect except the staff at checkin counter
Data recenzji: 16 września 2016

Heidi – Nowa Zelandia
Rodziny z małymi dziećmi
Oferta specjalna - pokój dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice atmosphere, poor communication
In the words of my daughter as we waited about half an hour to get checked in "this hotel gets five stars for fancyness but two stars for speed". Once we did get checked in we could only access one of our rooms at 5pm, and even that took a lot of chasing. The hotel was full but still, I left feeling a bit uncared for - just a number in a queue.
Data recenzji: 16 września 2016

Han – Singapur
Indywidualni podróżujący
Executive Deluxe łóżko dwuosobowe lub dwa osobne łóżka
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
-
-
Data recenzji: 15 września 2016

Muhammad – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Premium z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Data recenzji: 15 września 2016

LAI – Malezja
Podróżujący służbowo
Oferta Specjalna - Pokój Dwuosobowy typu Premier
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
excellent at all
free to upgrade room.
Data recenzji: 15 września 2016

chris – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great
Great time had here. The staff were brilliant, especially Crone he was so pleasant. Restaurants were a bit pricey but convenient. Location was central to everything worth seeing and Close to public transport. Rooms were a good size and tidy.
Data recenzji: 14 września 2016

alok – Indie
Podróżujący służbowo
Premium
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Excellent hotel for Business travelers
Great location, we'll connect by transport options, lots of shopping & food options around.
Data recenzji: 14 września 2016

Paul – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location
Good location not too far from Marina Bay, you can walk through the shopping center attached. Taxi to Orchard Road and Clark Quay areas under $10 aud and plenty at the hotel. Would stay there again.
Data recenzji: 14 września 2016

Patricia – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
One of my favourite hotels in SG
We had stayed at the Deluxe and Premier rooms and they were both excellent with comfy beds and bathtubs that fit two easily. The pool and gym are clean and of adequate size, and we can't wait for our next staycation.
Data recenzji: 13 września 2016

Kunchaya – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
no have
no have
Data recenzji: 13 września 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: