Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 863 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,9
  • Udogodnienia 5,9
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,4
  • Ocena personelu 7,1
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

AWANG – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Data recenzji: 31 sierpnia 2016

junita – Malezja
Podróż w większej grupie
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Data recenzji: 30 sierpnia 2016

Nazri – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Not good
I dont like
Data recenzji: 28 sierpnia 2016

SHAMROSLEE – Malezja
Podróż w większej grupie
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Data recenzji: 24 sierpnia 2016

WIDAWATIE – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

George – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

WILFRED – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Should be accept all include breakfast.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

toh – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Need to upgrade
Too old need to upgrade.overall worth it for short stay.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016

Zakiah – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
room need refurbish, room leakage through windows when its raining, breakfast lousy, not much channels tv, gym equipment outdated and spoilt, Overall, will be 1st & last stay
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Mellona – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great Location but very dated room
This hotel has great location but its room currently stuck in the 90s. There is better hotel nearby with fresh and modern furniture.
Data recenzji: 17 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: