Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 863 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,9
  • Udogodnienia 5,9
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,4
  • Obsługa 7,1
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Danny – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
OK
Not so good. Need improvment
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AWANG – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Data recenzji: 31 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

junita – Malezja
Podróże grupowe
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Data recenzji: 30 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nazri – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Not good
I dont like
Data recenzji: 28 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SHAMROSLEE – Malezja
Podróże grupowe
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Data recenzji: 24 sierpnia 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

WIDAWATIE – Malezja
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Data recenzji: 21 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

George – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WILFRED – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Should be accept all include breakfast.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

toh – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Need to upgrade
Too old need to upgrade.overall worth it for short stay.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Zakiah – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
room need refurbish, room leakage through windows when its raining, breakfast lousy, not much channels tv, gym equipment outdated and spoilt, Overall, will be 1st & last stay
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: