Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 22426 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,8
  • Udogodnienia 5,9
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 6,9
  • Obsługa 7,0
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,4
Sortuj wg

Marcin – Polska
Podróże z partnerem
Super Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Dobry hotel, tani, ale wymaga remontu
tani, bliskość skytrain, niewygodne łóżka
Hotel ok, za tą cenę nic lepszego nie znajdziecie. Dogodne połączenie z lotniskiem.
Data recenzji: 09 stycznia 2014

Marcin – Polska
Podróże z partnerem
Super Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Dobry hotel, tani, ale wymaga remontu
tani, bliskość skytrain, niewygodne łóżka
Hotel ok, trochę już przeżył i potrzebna jest renowacja. Strasznie niewygodne łóżka. Czysty, obsługa ok.
Data recenzji: 09 stycznia 2014

Katarzyna – Polska
Podróże z partnerem
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
polecam na jeden dzien
doskonaly dojazd z lotniska pod sam hotel,
doskonaly dojazd z lotniska pod sam hotel kolejka za jedyne 30bht na osobe,10 min z lotniska pozatym raczej polozenie dalekie od wszystkich gl,ownych atrakcji Bangkoku ale latwo sie dostac wszedzie taxi lub kolejka jak ta cene to polecam ten hotel,ale nie spodziewajcie sie luksusow.
Data recenzji: 05 lipca 2013

krzysztof – Polska
Podróże z partnerem
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
tanio, ekspresowy dojazd na lotnisko,kiepski pokój
przy samej stacji airport link
jedyną zaletą hotelu jest położenie przy stacji airportlink, łatwy i szybki dojazd na lotnisko, pokój tani, ale stary, niewygodny...
Data recenzji: 02 lipca 2013

jim – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
tani,czysty- obsluga w zaleznosci od dnia pobytu
czysty, tani, transport,
wszystko dobrze tylko kontrola nad obsluga.postepuja z ludzmi jak chca. jest to bardzo oburzajace . gdybysmy nie mieli zaplacony drugi pobyt nigdy bysmy tu nie wrocili . ku naszemu zaskoczeniu drugi raz potraktowali nas jak prawdziwych gosci . posiadamy swoj wlasny motel . znamy zachowanie gosci ,ale my nalezymy do bezproblemowych gosci . zatrzymalismy sie w tym hotelu , bo nasz znajomy mieszka tam na stale . ten drugi pobyt byl bardzo mily . z powazaniem
Data recenzji: 29 czerwca 2013

Agatha – Polska
Podróże z partnerem
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Moloch w którym nie da się wypocząć,
szybkie połączenie z lotniskiem
Cienkie ściany i okna. Hałas jakby się spało na ulicy. Nie polecam na dłuższy pobyt chyba że jako stopover w oczekiwaniu na połączene lotnicze.
Data recenzji: 06 czerwca 2013

Jerzy – Polska
Podróże grupowe
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Rekomendowany przez kolege
Hotel jeden z najtanszych w bangkoku za ta cene, ladne pokoje, wygodne lozka, niestetyza internet trzeba doplacic
Data recenzji: 24 maja 2013

Jerzy – Polska
Podróże z partnerem
Deluxe Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Dbra cena, super hotelo
Nie ma lepszego hotelu w Bangkoku za ta cene, latwy dojazd do ;otniska, czyste pokoje
Data recenzji: 24 maja 2013

Jerzy – Polska
Podróże z partnerem
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Kolejny raz w tym samym hotelu
Comfort, czystosc i cena za ten hotel sprawily, ze kolejny raz sie tu zatrzymalismy, jest taniej i lepiej niz w okolicah khaosan road
Data recenzji: 24 maja 2013

Jerzy – Polska
Wycieczki w pojedynkę
Podwójne łóżko Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2013
Dobry hotel, dobra cena
Pokoje typu Junior nie zaduze, ale bardzo komfortowe i dla dwoch osob wystarczajace, latwy dojazd na lotnisko, bardzo tanio za hotel tego typu
Data recenzji: 24 maja 2013


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: