Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 241 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,5
  • Wart swojej ceny 8,4
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Neo – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Data recenzji: 30 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Olivier – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great Service
Great Service
Data recenzji: 04 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Justyna – Polska
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Data recenzji: 04 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nguyen – Wietnam
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Data recenzji: 28 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WING – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Data recenzji: 09 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alex – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Data recenzji: 08 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Satya – Indie
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
ok
ok
Data recenzji: 29 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Satya – Indie
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good
good
Data recenzji: 29 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shirley – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Data recenzji: 28 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jörgen – Szwecja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
A very good budget hotel
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Data recenzji: 19 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: