Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 243 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,5
  • Wart swojej ceny 8,4
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

An – Wietnam
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Data recenzji: 09 sierpnia 2016

Neo – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Data recenzji: 30 lipca 2016

Olivier – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great Service
Great Service
Data recenzji: 04 czerwca 2016

Justyna – Polska
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Data recenzji: 04 czerwca 2016

Nguyen – Wietnam
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Data recenzji: 28 maja 2016

WING – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Data recenzji: 09 maja 2016

Alex – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Data recenzji: 08 maja 2016

Satya – Indie
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
ok
ok
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Satya – Indie
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good
good
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Shirley – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Data recenzji: 28 kwietnia 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: