Wspaniały 8,5
na podstawie 4864 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 4864 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 8,1
  • Lokalizacja 9,2
  • Komfort pokoju 8,6
  • Obsługa 8,6
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

ang – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ONG – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lai – Malezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chee – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

vy – Wietnam
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tan – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Vincent – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Vincent – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Highly Recommended
Friends recommendation and the location was what attracted us to book this hotel. No Regrets.
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YING – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
superb clean and comfy room
so so customer service . but great location and room with unblocked view. pool and steambath are getting dated though
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YING – Singapur
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great location , covered walkway to malls!
room is very comfortable . but cold service from staff...
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: