Bardzo dobry 7,6
na podstawie 376 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 376 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,2
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 7,5
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 7,3
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Dominic – Australia
Podróżujący służbowo
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Data recenzji: 01 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nadia – Mauritius
Podróżujący służbowo
Studio
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Data recenzji: 20 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shanelle – Australia
Podróżujący służbowo
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Data recenzji: 08 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ewan – Australia
Podróżujący służbowo
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Data recenzji: 04 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheryl – Australia
Podróż z partnerem
Apartament Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Data recenzji: 02 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Trudy – Australia
Podróż z partnerem
Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Data recenzji: 26 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Parina – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Data recenzji: 19 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nabil – Australia
Podróżujący służbowo
Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good hotel
Nice people
Data recenzji: 04 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

shirley – Indonezja
Podróż z partnerem
Studio
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Data recenzji: 29 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nyanlang – Australia
Podróż w większej grupie
Studio Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Data recenzji: 28 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: