Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 254 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,7
  • Udogodnienia 4,7
  • Lokalizacja 7,3
  • Komfort pokoju 6,9
  • Obsługa 6,9
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 5,5
Sortuj wg

Deviyah – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Don't Believe the Hotel!
We read very good reviews about the place and we went there to a nightmare! The room was full of cockroaches and ants and it was disgusting. The plugs were not working properly, apparently you had to fix it in an awkward angle to make it work. The bathroom was stained and the toilet was leaking, there was a stench coming from it. The air con was so noisy and the windows were worn out full of cigarette buds outside. We desperately needed to print a piece of paper at night and the staff refused to help us, however there was one during the day who did end up helping us. The stay was not pleasant at all. The other Place2Stay franchises did not look so bad from outside, this was the worst, please just not here.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

Hai – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój jednoosobowy Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good.
Good, fantastic.
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

TEOH – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Data recenzji: 08 sierpnia 2016

Nur – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Data recenzji: 05 sierpnia 2016

Karen – Malezja
Podróż z partnerem
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Data recenzji: 27 lipca 2016

Choe – Malezja
Podróż w większej grupie
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Data recenzji: 11 lipca 2016

Maximillian – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój jednoosobowy Standard
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Data recenzji: 08 czerwca 2016

nasuha – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Data recenzji: 28 maja 2016

Grace – Malezja
Podróż z partnerem
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Data recenzji: 22 maja 2016

MELBY – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój z podwójnym łóżkiem dla 1 osoby standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Couple
Unpleasant
Data recenzji: 13 maja 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: