Bardzo dobry 8,0
na podstawie 166 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 166 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 8,8
  • Jedzenie/Posiłki 6,1
Sortuj wg

Dan – Szwecja
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Kindness
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Data recenzji: 21 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Collin – Kanada
Podróże grupowe
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Excellent for One's Basic Needs
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Data recenzji: 20 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maarten – Australia
Podróże z partnerem
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good price quality
Nice bathroom with very good shower, close to busstation, AC
Data recenzji: 18 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Geok – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good location near bus terminal
Location
Pretty good
Data recenzji: 13 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Junho – Korea Południowa
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Excellent
location, wifi, the man
Owner is the best for his guests. And location is so excellent for travelers in CNX.
Data recenzji: 05 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Korravarn – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
near bus station
It easy to walk to bus station
Data recenzji: 26 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dean – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
5 mins walk from bus station
Only 5 minutes walk from the bus station. Not very easy to find. The sign outside could be bigger. Breakfast is NOT included but you can drink as much coffee as you like. Clean rooms. Friendly staff. Wifi was great when I got there. The follwoing morning/afternoon it was unreliable. All in all a great little place.
Data recenzji: 27 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dione – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great location, Wonderful Place
hospitable staff, clean and new building, spacious room
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Data recenzji: 16 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

wai – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
home away from home
the helpful manager, nearby bus terminal, adorable cat
I love Poi De Ping. It's such a warm place to stay. Luk and the cat are the nicest staff of the hotel.
Data recenzji: 12 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kathy – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Dwuosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 14. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great value, close to Bus Station & Star Ave Mall
Cleanliness, comfort, helpful staff
I really relaxed here. I felt very safe and once I discovered the bus terminal and Star Avenue Mall so close I had lots to do.
Data recenzji: 28 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: