Bardzo dobry 7,3
na podstawie 1217 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1217 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,8
  • Udogodnienia 7,0
  • Lokalizacja 7,3
  • Komfort pokoju 7,4
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Parawee – Tajlandia
Podróże grupowe
Pokój POP!
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice!
All good
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

Alfius – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój POP!
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Data recenzji: 17 sierpnia 2016

Eliza – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój POP!
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Data recenzji: 06 sierpnia 2016

audio – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Minimum 2 nights Double Room
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Data recenzji: 01 sierpnia 2016

ARI – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Minimum 2 nights Double Room
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Data recenzji: 31 lipca 2016

Danny – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój POP!
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Data recenzji: 29 lipca 2016

Abdul – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój POP!
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Data recenzji: 18 lipca 2016

hudiaratama – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój POP!
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Data recenzji: 11 lipca 2016

djuni – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Minimum 2 nights Double Room
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good
Good
Data recenzji: 10 lipca 2016

Jerry – Indonezja
Podróże grupowe
Special Offer - Signature Package at POP! Double or Twin Room
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
.
.
Data recenzji: 08 lipca 2016


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: