Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 140 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 6,3
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,1
  • Wart swojej ceny 8,3
  • Jedzenie/Posiłki 5,8
Sortuj wg

Herwan – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
i love this hotel
nice, near town, clean
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Data recenzji: 12 października 2014

Herwan – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
smart hotel
comfort, clean and nice place
You will never feel homesick
Data recenzji: 12 października 2014

Herwan – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
comfortable place to stay
nice staff, clean room and comfort.
Stay at praja feel like home
Data recenzji: 12 października 2014

Willy – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2014
The quiet hotel in downtown Denpasar
I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
Data recenzji: 07 października 2014

Felix – Niemcy
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Good and modern room, good value for the money
Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.
Data recenzji: 25 września 2014

Judith – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Amazing value for your dollars
Position, cleanliness , breakfast.
To stay at the hotel is amazing value for money, loverly friendly staff, cleanliness of the hotel and not to mention the variation of the breaky menu.... Will definately rebook.
Data recenzji: 11 września 2014

Iwan – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Perfect
Could easily write more than three things
Perfect
Data recenzji: 10 września 2014

Iwan – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Best for the price
Clean, friendly staffs, reasonable price
Hard to find anything better
Data recenzji: 10 września 2014

Iwan – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 13. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Can not be better for the price
Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
Very satisfying but need a fridge
Data recenzji: 10 września 2014

Ruth – Holandia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Spacious rooms, good location
Spacious rooms, good location and great facilities
Our stay was great. The rooms are spacious and have all the the facilities. The location is great near everything I want to be. The staff is very friendly.
Data recenzji: 26 sierpnia 2014


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: